• Pregatire admitere liceu - GRATUIT

  - an școlar 2024 - 2025 -

    

  Începînd cu data de 01 martie 2024, ora 14.00, școala noastră organizează pregătiri gratuite pentru elevii candidați în vederea admiterii la probele de specialitate pentru anul școlar 2024-2025. Cursurile se vor ține la sediul nostru de pe strada Dornei nr. 1.

  Vă rugăm să completați cele două formulare de mai jos și să le trimiteți pe adresa de e-mail: documente@licartebn.ro sau să le depuneți la secretariatul școlii(B-dul Independenței, nr. 3-5).

    

  Documente necesare înscrierii la pregătire - 2024-2025

  Documente necesare la înscrierea pentru probele de aptitudini - 2024-2025 - descarcă de aici: cerere înscriere aptitudini și consimțământ prelucrare date personale.

Lecții

Prof. Cârlig Oana

Percepție vizuală

Pașii necesari în realizarea unei naturi statice

Construcția corpurilor geometrice este un ABC al desenului, necesară realizării unei compoziții corecte.

Prof. Negrușa Delia

Arhitectură

Exemplificarea probei de arhitectură din cadrul examenului de admitere în liceu: dublarea unei fațade din Ansamblul Sugălete și utilizarea corectă a instrumentelor necesare.

Prof. Marian Coman

Compoziție

Proba de creativitate presupune reprezentarea personajelor, proporțiile mari, alura figurii umane în ansamblu. Cerința examenului de admitere la specializarea arte plastice este conceperea unei compoziții din 5 - 7 personaje surprinse în mișcare sau în repaus.