Învaţământ primar


Înscrierea în învațământul primar 2019

 

LICEUL DE ARTE “CORNELIU BABA” BISTRIȚA

Organizează

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR


CLASA PREGĂTITOARE

 


PERIOADA DE ÎNSCRIERE : ETAPA I

04.03.2019 - 22.03.2019

LUNI-VINERI INTRE ORELE 08.00-18.00

 

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE :

- CERTIFICAT NAȘTERE COPIL(ORIGINAL+COPIE)

- COPIE BI/CI PĂRINȚI (MAMA,TATA)

- COPIE A DOCUMENTULUI PRIN CARE CJRAE COMUNICĂ REZULTATUL POZITIV AL EVALUĂRII DEZVOLTĂRII PSIHOSOMATICE A COPILULUI CARE ÎMPLINEȘTE 6 ANI ÎN PERIOADA 1 SEPT.-31 DEC.2019

 

ÎNSCRIEREA COPIILOR SE VA FACE LA SECRETARIATUL LICEULUI DE ARTE "CORNELIU BABA" BISTRIȚA DIN

BULEVARDUL INDEPENDENȚEI NR. 3-5, DE LUNI -VINERI ORELE 8.00-18.00

RELAȚII LA TEL. : 0263234910, 0263236492

 

 

Consumul de fructe întreține sănătatea

- Încurajarea consumului de fructe în școli -

 

Mai multe imagini și articol in format  *.pdf .

 

În data de 28.10.2016, elevii ciclului primar ai Liceului de Arte “Corneliu Baba” Bistrița, au efectuat o vizită tematică la Fabrica de sucuri ALMA, cartier Viișoara, activitate în cadrul proiectului “Promovarea importanței consumului de fructe în școli”, implementat de Consiliul Județean BN.

După o dezbatere la nivelul fiecărei clase pe tema importanței consumului zilnic de fructe, cei 73 de elevi, însoțiți de învățătoarele lor: Anca Minerva, Feier Margareta, Drăguș Emiliana, Ghinoiu Dana și Moldovan Doris-Alexandra, au avut posibilitatea să asiste la procesul tehnologic de obținere a sucului natural de mere. Cu multă curiozitate, au surprins fiecare detaliu, fiind însoțiți de cadre specializate care au oferit explicațiile necesare pentru fiecare etapă de lucru. La finalul vizitei, toți au avut ocazia să deguste sucul proaspăt obținut și să mănânce un măr roșu plin de vitamine.

Transportul a fost asigurat de firma TABITA TOUR și finanțat de Consiliul Județean BN cărora le mulțumim și pe această cale .